EL FAMÓS CREADOR DE ‘CRIMS’, PROTAGONISTA DEL CICLE ‘LA CIUTAT A CAU D’ORELLA’ DE LA CONSELLERIA DE JOVENTUT

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona , la Biblioteca Pública, l’Arxiu de Folklore de la URV i l’Escola de Lletres proposen per aquesta tardor la 8a edició del cicle La ciutat a cau d’orella centrada en pandèmies i llegendes dels nostres dies. Del 6 al 27 de novembre tindrà lloc la 8a edició de La ciutat a cau d’orella, el cicle de tardor amb més càrrega d’emocions i aventures aptes per als i les més joves i no tant joves, a partir dels 12 anys. Un dels principals atractius del cicle serà comptar amb el mediàtic periodista, director i escriptor Carles Porta, famós pel programa Crims emès per Catalunya Ràdio i TV3. A més a més, el cicle incorpora altres figures diverses com el doctor en història Medieval, Eduard Juncosa, el filòleg i contacontes, Carles Alcoy, el dibuixant, guionista, crític i tèoric del món del còmic, Pepe Gàlvez i la pallassa, NunnyG.

la 8ª edició del cicle La ciutat a cau d’orella estarà centrada en pandèmies i llegendes dels nostres dies

S’ofereixen fins a 8 actes i activitats gratuïtes, 6 d’elles en línia i 2 en format presencial (que en funció de l’evolució de la pandèmia també passarien a ser en línia) i que requereix de reserva d’inscripcions i entrades per plataforma web www.tarragonajove.org. La inscripció estarà operativa a partir de dijous 22 d’octubre.

Les dues activitats que en principi seran presencials son, d’una banda, la xerrada de Carles Porta, que ja hem comentat i que està prevista pel divendres 27 de novembre a les 18h a l’Espai Jove Kesse i una activitat itinerant, que sota el títol de Tot és mentida, no passa res, ens portarà al Passeig Arqueològic i altres racons de la Part Alta el divendres anterior 20 de novembre, amb dos torns a les 18 i a les 19h , amb històries pandèmiques a cau d’orella. Les activitats en línia aniran des d’una explicació sobre un enigma a l’entorn de l’última excavació del Mausoleu de Centcelles i la història que hi ha al darrere d’aquest monument; un taller de disseny i confecció de mascaretes i un altre d’iniciació al clown i diferents activitats a l’entorn de la covid-19 i la història de les pandèmies, a través del món del còmic, d’altres exemples, de llegendes i com no, també dels rumors.

Cliqueu les fotografies per a veue el programa sencer.

Més informació i inscripcions a: http://www.tarragonajove.org