En aquest número de Viu a Fons, i aprofitant que aquest mes s’ha celebrat el Dia internacional de la dona hem entrevistat a la con sultora d’Atenda Gender Consulting, Mònica Gelambí que es dedica a fer assessoria en igualtat de gènere. Parlem del talent femení, de quin paper té la dona a la societat i cap on s’ha de tirar, entre altres qüestions.

Pel que fa a l’àmbit urbà Valls invertirà 1.346.000 euros IVA inclòs per reurba nitzar el passeig dels Caputxins. El projecte preveu modernitzar la totalitat dels serveis públics d’aigua, clavegueram i enllumenat, renovar i ampliar les voreres per facilitar la mobilitat dels vianants i millorar la qualitat urbana i imatge de tot aquest àmbit del centre de Valls, en una inversió finançada amb recursos púbics, sense aplicar contribucions especials als veïns. Aquest mes de març ha començat la primera fase a la carretera del Pla.

L’ampliació del Museu de Valls també és una obra destacada per la ciutat i es preveu que comencin aquest any. L’Ajuntament aprovarà el projecte i licitarà les obres que suposaran una inversió, en una primera fase, de 280.000 euros IVA in clòs i que, es concentraran a les plantes baixa i primera. Una segona fase serà la façana de l’edifici. Així doncs el Museu de Valls s’obre a la ciutat.

En clau esportiva hem entrevistat al nou tècnic del CB Valls, Jordi Balaguer. Després de tretze temporades torna a l’equip vallenc, explica que els jugadors estaven desanimats, però ell intentarà que es desbloquegin, i sobretot vol que gaudeixin d’aquest esport. De moment Balaguer es quedarà aquesta temporada. Diu que després ja tindrà temps de pensar en el futur. La voluntat és consolidar l’equip a la lliga EBA.