En aquest número de Viu a Fons Valls repassarem els fets més destacables que han passat a la capital de l’Alt Camp en els últims deu anys. Per exemple, les Festes Decennals de l’any 2011, la primera pedra del Museu Casteller de Catalunya al 2015, entre altres. A les revistes Viu a Fons Tarragona i Viu a Fons Reus podreu trobar un resum del que ha passat en els últims deu anys al Camp de Tarragona, Catalunya i al món.

Valls s’omple de nou aquests dies de les tradicions més nostrades, amb tot de cites en el calendari que ja han esdevingut un clàssic. D’aquesta manera, la nau del temple arxiprestal de Sant Joan tornarà a acollir, la Nit de Nadal, la representació del Cant de la Sibil·la, que pregonarà l’adveniment del Messies i la fi del món, mentre que l’escenari del Teatre Principal serà de nou la seu de les peripècies del Fredolic, el Garrafó, la Mariana i la Sulina amb Els Pastorets Principals de Valls que alçaran de nou el teló la tarda de Sant Esteve. Aquesta cita familiar narra les aventures d’aquests simpàtics i innocents pastors fins arribar a l’establia, entre tocs d’humor, música en directe i referències a l’actualitat.

La  Casa de la Vila comptarà amb una nova il·luminació musical a la façana amb l’espectacle Un conte de Nadal com a gran novetat.

També es durà a terme l’estrena de La Fàbrica de les Il·lusions a la Sala de la Cooperativa Agrícola.

Entre les novetats d’aquest any també destaquen les noves ubicacions al cor del Centre Històric d’alguns dels elements tradicionals de les festes. Així, l’arbre de Nadal s’ha traslladat aquest any del Pati a la plaça Pilar Prim, mentre que el pessebre monumental està ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament. Pel que fa el pessebre municipal, està a la planta baixa de la Biblioteca Carles Cardó.

        Tot l’equip de VIU a fons us desitja un Bon Nadal i un feliç any 2020!