Aquest número de Viu a Fons Valls tractarem diferents temes econòmics i industrials del Camp de Tarragona i Valls. Valls és una ciutat industrial amb més de 200 anys d’experiència en sectors tradicionals com la indústria paperera, el tèxtil i la pell, l’elaboració d’aiguardents, i la indústria metal·lúrgica.

Actualment, amb 3.519.000 m², els tres polígons industrials de Valls, representen gairebé la meitat del sòl industrial del Camp de Valls, amb una gran concentració d’empreses de llarga tradició empresarial de sectors tradicionals com la indústria auxiliar de l’automoció, la metal·lúrgica, l’agroalimentària, la fabricació de materials per a la construcció i, més recentment, la logística i els centres de distribució.

Però també són importants al Camp de Valls altres sectors industrials i de serveis, i un gran nombre de petites i mitjanes empreses d’alt component tecnològic en sectors com enginyeria, informàtica, mecànica de precisió, producció de motlles i matrius, climatització i altres activitats relacionades amb les principals empreses dels sectors estratègics del territori.

En aquest número entrevistem el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, i la nova presidenta de Vallsgenera, Rosa M. Rovira que analitzen les amenaces i oportunitats del polígon de Valls i la situació al Camp de Tarragona.

A més, parlem amb l’Adelina Ramírez que porta des dels deu anys competint amb Motocross, també expliquem els aiguats de la Conca de Barberà del passat 22 d’octubre o la diada històrica de Santa Úrsula dels castellers de Valls, entre altres temes.