viu-totnuvis-2017Entre els sectors amb més presència, destaca la restauració que comporta el 30% dels estands presents a la fira i la fotografia i vídeo de boda, que ocupa un 20% dels estands. La resta de sectors que formen part de l’oferta de Tot Nuvis són agències de viatges, vestits de nuvi i núvia, música i animació, complements, servei
de «wedding planners», floristeries, joies, perruqueria i estètica, vehicles i protocol.

En total la fira dels nuvis i celebracions ocuparà un espai de 5.000 m2 d’exposició, desfilades de moda nupcial i activitats com assessorament en protocol nupcial i actuacions musicals, entre d’altres.

En les enquestes realitzades en les darreres edicions de Tot Nuvis, els expositors van valorar en un 7 sobre 10 la fira. Segons les mateixes enquestes, un 40% dels expositors assegura que el volum de negoci que li ha generat Tot Nuvis és de fins a 3.000 € i un 19% el situa entre els 3.000 i els 10.000 €.
Pel que fa a la valoració dels visitants, gairebé el 80% assegura que obé via tret bastant o molt rendiment de la seva visita a Tot Nuvis. I el mateix percentatge recomanaria la fira a amics o familiars. A més, una quarta part dels visitants enquestats va afirmar que la fira li havia servit per fer contactes i un 21% directament per contractar serveis.
L’entrada de Tot Nuvis té un preu de 5 € (4€ amb Carnet Jove) i l’horari de la fira és divendres de 17 a 21 hores i dissabte i diumenge, d’11 a 21 hores.