viu-totnuvis-2016Torna Tot Nuvis, la segona fira en importància del calendari firal de firaReus tant pel que fa a volum d’expositors com per nombre d’edicions, perquè enguany la Fira dels Nuvis i Celebracions compleix 24 anys acostant a les parelles que estan preparant la seva boda, tot el necessari perquè la seva celebració sigui el més especial possible. Gairebé un quart de segle que ha aconseguit consolidar i convertir la fira en una cita ineludible per a les parelles de la demarcació.

Després d’exproReus, la multisectorial que aplega cada any a 200 expositors de sectors diversos com ara restauració, noves tecnologies, llar i automoció; Tot Nuvis és la segona fira en nombre d’expositors: un centenar d’estands on s’hi poden trobar tendències en moda nupcial, detalls pels convidats i tots els sectors relacionats amb l’organització d’una boda. Les parelles que estan preparant el seu casament trobaran a les instal·lacions de firaReus des de vestits de nuvi i núvia, fins a restaurants, fotògrafs, dj’s i empreses d’assessorament en protocol nupcial. Tot, absolutament tot, el que fa falta per a organitzar una celebració tan important com aquesta. A més, com ja és tradició, les desfilades de moda nupcial tornaran a ser el gran atractiu de la fira.

Amb aquest esdeveniment, firaReus tanca les fires organitzades internament. Tot i amb això, l’activitat firal continua fins al mes de desembre, amb el Parc de Nadal, que tornarà a obrir portes del 27 de desembre al 4 de gener, omplint novament les nostres instal·lacions d’activitats per a gaudir en famíla.