viu-tarragona-7

Aquest és el 7è número de la revista Viu Tarragona que us arriba a les mans i, amb ell, celebrem el nostre 1r aniversari. Un fet que el celebrem amb la il·lusió i esforç que ens han acompanyat des del primer dia. I també amb un profund agraïment a tots aquells qui ens llegiu i doneu suport i heu fet possible que celebrem plegats aquest primer aniversari. Un conjunt d’ingredients, doncs, que de ben segur que sense ells aquest projecte no hauria estat possible.

Viu Tarragona va néixer amb la voluntat de convertir-se en un nou mitjà de referència a la ciutat i en un nou vincle de co- municació entre els veïns, entitats i institucions de la ciutat, i així ho hem intentat fer possible. Al llarg d’aquest any hem conegut diferents barris de Tarragona de mà dels seus pro- tagonistes, us hem ofert entrevistes en profunditat, hem co- negut emprenedors i emprenedores que desafien els temps difícils i inicien nous projectes, i ens hem fet ressò del que passa a la ciutat de Tarragona i voltants.

Ara tenim per endavant un segon any ple de reptes i l’iniciem aquest mes de novembre, un mes a cavall entre la tardor i Nadal. La tardor té la cultura com a protagonista, i és que és una època en la qual els teatres, institucions i associacions culturals de la ciutat inauguren programació. A la secció de Cultura hi trobareu tot tipus de propostes culturals perquè gaudiu d’aquesta nova estació. En aquest número també us hi espera un Especial Nuvis, unes pàgines amb idees i sugge- riments per a tots aquells lectors que properament desitgin celebrar el seu enllaç o bé sentin curiositat per conèixer de ben a prop què representa actualment un dels rituals més antics de la humanitat.

Anna Escolà