viu-tarragona-36Si us hi fixeu una mica veureu que el número de novembre de VIU a fons arriba amb força canvis.

Subtils canvis en el disseny per fer la revista més agradable de llegir i amena. Canvi de periodistes, amb noves incorporacions que faran que les temàtiques i la manera de tractar-les siguin més variades. Canvis en les seccions amb dos grans apartats en el tram comú de la revista, que contindran els temes més diver- sos : ‘territori’ que tractarà els problemes, les oportunitats i les novetats del nostre entorn més immediat, i ‘divers’ una secció que englobarà els temes d’estil de vida, com l’automoció, la cultura, l’espectacle… fins on arribi la imaginació.

També hem volgut reforçar les seccions locals de Reus i Tarra- gona per acostar-les més al públic lector, amb temes d’interès tractats des del punt de vista de cada periodista que no deixaran ningú indiferent.

Finalment mencionar-vos que aquest mes incloem l’especial sobre Nuvis, coincidint amb la fira Tot Nuvis que se celebrarà properament a les instal·lacions de firaReus. I al final de les edi-
cions locals de Tarragona i Reus una secció d’Habitatge perquè pugueu trobar la llar que esteu cercant. Per part nostra només desitjar-vos que us agradin els canvis que anem incorporant i que cada dia més lectors enforteixin el nostre projecte.