viu-tarragona-26Comença un nou any i a la carta als reis mags de les passades festes molts dirigents polítics i empresaris segur que van demanar un any de bonança econòmica, que la borrasca financera que ha viscut el món quedi enrere per a sempre més i que el sol radiant s’imposi en el futur. Algunes previsions per aquest any per part del Banc d’Espanya, la Comissió Europea i el govern de Madrid preveuen un creixement entre el 2% i el 3% per a l’economia espanyola i això fa concebre certes esperances de recuperació.

Des de la revista VIU a fons hem volgut consultar els diferents agents econòmics del Camp de Tarragona per conèixer quins són els seus pronòstics i per on passa la tan esperada recuperació. No contents amb això, hem anat a veure un dels gurús de l’economia catalana i estatal, el primer que va predir la crisi, Santiago Niño Becerra, perquè ens aclarís què ens presenta el futur. Niño Becerra no es mostra tan optimista com els protagonistes tarragonins i assegura que l’època de vaques grasses no tornarà mai més. El discurs de l’economista català és dur i no deixarà indiferent ningú.

Periodicitat mensual A partir d’aquest número la revista VIU a fons fa un canvi substancial. Ara sortirà al carrer mensualment i no cada dos mesos com fins ara i compartirà molts dels seus continguts en les dues edicions, Tarragona i Reus. Així, hi haurà planes pròpies per a cada ciutat a l’edició que correspongui però s’intenta fer un contingut més global, sempre amb la seva adaptació al territori, per a tenir una visió més àmplia dels temes que es proposen. Tot sempre amb l’aval de rigor i qualitat que identifiquen VIU a fons.