viu-tarragona-2
Tothom diu que ens espera un any més difícil que el que fa ben poc acabem d’acomiadar. Els primers dies d’aquest any apareixien notícies de caire econòmic que ens feien entre- veure que hauríem de seguir estrenyent-nos el cinturó. Se- gurament, un o dos forats més. Així doncs, no és cap secret que continuarem vivint temps ben difícils i que el 2013 no veurem el final de la crisi.

El que de ben segur no ha canviat són alguns dels propòsits que molts de nosaltres ens fem cada any, generalment, bo- nes intencions per millorar la nostra salut i que es repeteixen cada mes de gener: apuntar-nos al gimnàs o bé aconseguir anar-hi amb regularitat, practicar algun tipus d’esport, po- sar-nos a dieta – especialment després d’uns dies de vacan- ces durant els quals s’acostuma a menjar més del compte -, deixar de fumar…

L’inici d’un nou any també és un bon moment per reflexionar sobre l’anterior i el que ens agradaria viure durant el que tot just ara iniciem. Tot i que sabem que és perillós fer-se “cas- tells a l’aire”, somniar no és dolent, i conservar l’esperança de que les coses milloraran, encara menys.

Així doncs, estaria bé fer un exercici de positivisme en uns moments en els quals tothom insisteix en pintar l’escenari d’un gris fosc, gairebé negre. Per exemple, hi ha molta gent que decideix apostar per l’emprenedoria en temps de crisi. És gent que ha decidit no desanimar-se i iniciar un projecte propi carregat d’il·lusió. En aquest número estrenem una no- va secció dedicada a l’empresa i la inaugurem, precisament, parlant d’emprenedoria i, perquè no, de somnis, reptes, pro- jectes i il·lusions.