VIU_17_baixa-1

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros són el rostre de l’èxit de Tarragona en l’últim mes i mig. L’un ha aconseguit portar el conjunt grana a la Segona Divisió A i l’altre ha guanyat per tercera vegada consecutiva les eleccions municipals. És per això que ambdós conformen la portada d’aquest número de la revista Viu Tarragona en una sessió fotogràfica que va estar marcada pel bon ambient, resultat de l’amistat entre els dos personatges. Són els homes del moment a la ciutat i les seves
decisions tindran una incidència cabdal en els tarragonins, tot i que en àmbits totalment diferents.

Per primera vegada en aquesta publicació, hem fet un seguiment al batlle de Tarragona per veure com treballa, acompanyant-lo en tota una jornada laboral i, d’aquesta manera, tenir una visió més propera del màxim dirigent de la ciutat. També parlem de futbol, i això és poc freqüent en una publicació, aquesta, que habitualment no té secció d’esports. Hem volgut conèixer en quin moment es troba el Nàstic en el seu retorn a la Lliga de Futbol Professional i ho hem fet després de parlar amb protagonistes i especialistes en el club grana.

La proximitat de Sant Magí ens ha dut a fer un repàs de la tradició més arrelada, com la dels Portants de l’Aigua, contraposant-la amb un reportatge sobre l’art de carrer a la ciutat, que sovint passa desapercebut i, per descomptat, arribant a la temporada estival, hem volgut conèixer com treballen els socorristes de Creu Roja a les nostres platges i saber alguna cosa més sobre el melanoma entrevistant un dels dermatòlegs més importants de la ciutat. Un número per a la temporada de vacances amb reportatges en profunditat i temes d’actualitat. Un número per ser llegit tranquil·lament.