viu-reus-04VIU Reus sortirà, a partir d’ara, cada dos mesos. Prenem el pols a la ciutat, a les seves institucions, als seus negocis i, sobretot, a les seves persones.

Tastar una ciutat llegint-la i viure-la a fons fullejant les seves pròpies pàgines.  Aquesta és la meta de l’equip que es troba darrere la publicació Viu a fons Reus que fa estrena, aquest desembre, del seu primer número. Els lectors, per la seva banda, viuran a través de les lletres un projecte innovador que capgira l’univers de la revista convencional, trencant motlles amb  informació local de qualitat.  S’ha volgut elaborar un producte que fa visible el pont comunicatiu entre reusencs, comerços i institucions. Viu a fons Reus sorgeix de la necessitat de conèixer les veus i les cares protagonistes que fan de Reus un cúmul de fils temàtics que caracteritzen un petit gran territori. Polítics, ciutadans corrents, empreses, comerços i entitats: tots són Reus.

Esperances i il·lusions nodreixen aquesta arriscada aposta, però Reus -que sempre ha jugat un paper important en temes de cultura, comerç i emprenedoria-, es distingirà sempre per ser tema d’interès. És per això que s’inverteix en la marca de la ciutat. La revista, de caràcter gratuït, sortirà cada dos mesos per diferents punts de distribució del territori. Tots els organitzadors desitgen que els continguts oferts  despertin l’afinitat dels lectors.

Cristina Valls