viu-exproreus-16 Un any més, després de la festa major de Misericòrdia, la ciutat té un nou punt de trobada a exproReus. Enguany, la fira amplia metres quadrats per tal de reordenar l’espai d’automoció, que en aquesta edició s’ubicarà en una àmplia avinguda on el visitant trobarà tot tipus de vehicles: automòbils, motos i també maquinària industrial i agrícola. Amb aquesta reorganització, també s’amplia l’espai del Tasting Village, la zona de restauració que enguany comptarà amb una dotzena de foodtrucks amb tot tipus de productes, apostant per aquesta nova tendència de restauració sobre rodes.

A aquests canvis en els sectors més tradicionals de la fira multisectorial, com són l’automoció i la gastronomia, també s’han d’afegir enguany la realització d’una fira que es farà en paral·lel a exproReus al recinte firal: la Fira Immobiliària de la Costa Daurada, Exprohabitatge, la qual aprofitant els signes de recuperació del sector immobiliari, neix amb l’objectiu de convertir-se en una plataforma comercial de referència del sector a la nostra demarcació. Exprohabitatge confia a atraure a compradors de primer habitatge, de segones residències, de locals i aparcaments, i també a propietaris d’immobles interessats en el mercat de lloguer.

A més d’aquestes novetats que s’implementaran enguany en el marc d’exproReus, la fira multisectorial també és l’esdeveniment triat per presentar la nova APP de firaReus, a través de la qual, els visitants de firaReus no només podran estar assabentats de les activitats obertes al públic que es realitzin a les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions al llarg de l’any, sinó també gaudir de descomptes i promocions alhora que tenen la possibilitat de comprar les seves entrades anticipadament.
ExproReus compleix així 46 edicions renovant formats i ampliant espais de sectors consolidats per tal de mantenir-se com a fira de referència i activitat ineludible per a grans i petits del territori.