exproReus2015-1

La fira familiar de referència

Catàleg oficial de la 45a fira de fires, que se celebra a Reus del 8 al 12…

Del 8 al 12 d’octubre torna una nova edició d’exproReus, la fira de fires, amb una àmplia oferta de serveis i activitats per a tota la família i prop de 200 estands dedicats a la llar, l’automoció, la tecnologia, la bellesa i la gastronomia, entre d’altres. Gairebé 20.000m2 ubicats a les instal·lacions del polígon Tecnoparc, amb fàcil accés des de la T-11 i nombroses places d’aparcament gratuït.

ExproReus, arriba a la seva 45a edició convertida en la fira familiar de referència de la demarcació. Amb una llarga tradició i la voluntat d’adaptar-se als nous temps a través d’activitats interessants i propostes per a grans i petits.

El programa d’activitats d’enguany té present la gastronomia, les activitats infantils, les tecnologies i també vol premiar als visitants amb sortejos i concursos. Així, durant els 5 dies de fira es sortejarà entre els assistents estades de cap de setmana gràcies a buscounchollo.com.

La restauració tindrà un paper destacat amb la realització d’exhibicions a càrrec de reconeguts cuiners i la zona de degustacions ubicada a l’auditori exterior. Fins les 11 de la nit podreu gaudir d’un agradable espai a l’aire lliure amb una variada oferta de degustació. Pel que fa a l’automoció, la presència d’una trentena de marques de cotxes i vint més de motos així com les presentacions de vehicles són els principals atractius.

I si ens voleu acompanyar a través de les xarxes, entre totes les persones que etiquetin les seves fotos  amb el hashtag #jovaigaexproreus a Instagram es farà un concurs per triar la millor imatge. Podreu guanyar una tablet i lots de productes locals.
Esperem que gaudiu durant aquests 5 dies de l’oferta comercial, lúdica i d’entreteniment que l’equip de firaReus ha treballat amb la màxima il·lusió.
Alhora us convidem a conèixer i gaudir de l’àmplia i singular oferta comercial, turística i arquitectònica de la ciutat de Reus.