Catàleg Oficial del Certamen tot Nuvis 2019 celebrat a FiraReus

Ja és aquí la 27a edició de la fira Tot Nuvis. Un cop acabat exproReus, la multisectorial que aplega cada any a 200 expositors de sectors diversos, Tot Nuvis esdevé la segona fira en importància del calendari firal de firaReus, tant pel que fa a volum d’expositors com per nombre d’edicions.

Com en els darrers anys, la fira dels nuvis i celebracions reunirà un centenar d’expositors del món de les celebracions. D’aquesta manera, els assistents trobaran estands de vestits i complements, música i animació, “wedding planners”, joies, agències de viatge, restaurants, fotografia, vídeo i assessorament en protocol. Tots aquests professionals proporcionaran a les persones que ho desitgin tot el necessari perquè el seu esdeveniment sigui el més especial possible.

La fira, que enguany celebra 27 anys, continuarà oferint les seves innovadores desfilades, que acaparen gran expectació per part del públic assistent. A més enguany, com a novetat, es podran veure també desfilades amb vestits de comunió.

Amb més d’un quart de segle, Tot Nuvis ha aconseguit consolidar i convertir la fira en una cita ineludible per a les parelles de la demarcació. Amb aquest esdeveniment, firaReus tanca el calendari anual de les fires organitzades internament. No obstant, l’activitat firal continua fins al mes de desembre amb el Parc de Nadal, organitzat per Reus Esport i Lleure, tan esperat pels més menuts de les famílies del territori.