El lliurament dels premis AECC va tenir lloc dijous passat durant l’acte de cloenda del XV Congrés de l’Associació que enguany s’ha celebrat a la ciutat d’Alacant. L’esdeveniment ha permès analitzar la situació del sector a més de concloure que els Centres i Parcs Comercials viuen actualment una situació que convida a l’optimisme.
Els reconeixements d’aquesta agrupació comercial espanyola, tenen com a objectiu reconèixer la feina que es fa en els diferents espais comercials de l’estat. I en aquesta edició han distingit a La Fira Centre Comercial com a Millor Centre Comercial.
En aquesta ocasió, s’ha creat un nou guardó, el Premi Jos Galán, que reconeix una actuació, arquitectònica, comercial o de qualsevol índole, relacionada amb els Centres i Parcs Comercials. En la seva primera edició, s’ha distingit amb ell a l’arquitecte artífex de la Fira Centre Comercial, Federico Carvajal, per una tesi doctoral sobre la indústria dels centres comercials.
 
img-20160930-wa001
 
La Fira Centre Comercial, tot just un any després d’obrir les portes, es posiciona com un centre dinàmic i innovador, que busca satisfer les necessitats del client i oferir l’oferta més completa i assequible en moda, complements, llar, restauració, serveis i molt més.