LA TERMINAL LOGÍSTICA COMPTA AL PORT DE TARRAGONA AMB UNA CAPACITAT PER A 331.000 m³ I DISPOSA DE TRES LÍNIES D’ATRACADA DE VAIXELLS

EUROENERGO és una empresa independent especialitzada en logística d’hidrocarburs. Situada al Port de Tarragona, la companyia suma enguany dues dècades d’existència i és un referent en l’emmagatzematge de productes petrolífers i biocarburants.

EUROENERGO és titular d’un parc d’emmagatzematge ubicat al Port de Tarragona, amb una capacitat de 331.000 m³ distribuïts en 18 dipòsits. Per a realitzar l’operativa, l’empresa disposa de tres atracadors: dos d’ells amb eslora de 250m i calat de 15,1m, per a vaixells de gran tonatge fins a 140.000 tones, i el tercer atracament disposa d’una eslora de 200m i calat 11m per a vaixells fins 45.000 tones. Els tres atracadors estan connectats per canonada entre ells i també amb la Terminal d’emmagatzematge, el que permet donar major versatilitat i major capacitat per a operacions simultànies, inclòs el servei de “berth to berth”.

Tarragona és LA nostra expansió natural, tenint en compte el compromís local com a empresa familiar i independent a la zona durant els últims 20 anys

La responsable de Desenvolupament de Negoci de la Companyia, Anastasia Mozgovoy, valora l’aposta per Tarragona com “la nostra expansió natural tenint en compte el compromís local com a empresa familiar i independent a la zona durant els últims 20 anys”.

 

EXPANSIÓ AL MOLL DE QUíMICA

EUROENERGO, a més, és l’empresa del seu sector que més espai té en la concessió de l’ampliació del moll de la Química del Port de Tarragona. En concret, va sol·licitar i va obtenir 8,1 hectàrees de les 18 de tota l’ampliació d’aquest moll. L’empresa preveu iniciar les obres d’ampliació el 2021, en diverses fases, per tal de donar solucions a necessitats logístiques latents a la zona.

L’empresa preveu iniciar les obres d’ampliació el 2021, en diverses fases

La Terminal d’EUROENERGO aporta les darreres tecnologies disponibles en el sector amb l’objectiu d’estar al servei dels seus clients, garantint una prestació personalitzada i independent, amb un compromís de millora contínua de la qualitat, la seguretat i el respecte a l’entorn a les seves activitats.

 

SOBRE EUROENERGO ESPAÑA SL

Nascuda el 2000, Euroenergo Espanya SL és una terminal especialitzada en la logística d’hidrocarburs i biocombustible. Amb capacitat actual per 331.000 m³, disposa de tres línies per atracar  vaixells, així com l’estructura necessària per a l’expedició del producte també per via terrestre. La gestió ambiental i de  qualitat és part integral en l’activitat de la companyia i està entre les prioritats de la seva gestió.