Una campanya solidària sorgida de l’empresa reusenca Wallatoys aporta fons a Down España, l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu i la Federació Espanyola de Malalties Rares

Aquestes Festes de Nadal i Reis pots regalar i alhora mostrar-te solidari amb els infants que més ho necessiten. Ho pots fer mitjançant les llaunes-guardiola solidàries que ofereix Wallatoys i que contenen un peluix, una polsera i una targeta d’adopció. Per cada llauna #Yodoylalata, Wallatoys dona 2€ a l’organització que hagis triat. A més, dins la llauna tens un enllaç d’internet on pots contribuir amb la quantitat que tu vulguis.

Aquest Nadal tens la possibilitat que els reis solidaris vinguin en forma de peluix

Tens tres llaunes per a col·laborar, cadascuna per una causa infantil diferent:

  • ÀLEX: Conté el peluix d’un osset adorable i comprant-lo col·labores amb Down España, per a facilitar la inclusió real en tots els àmbits de la vida de les persones amb síndrome de Down.
  • MAX: On obtindràs un quisso d’allò més divertit tot col·laborant amb FEDER (Federación Española  De Enfermedades Raras) en la investigació i guariment d’aquestes afeccions minoritàries.
  • SOFIA: Obtindràs una conilleta encantadora i col·laboraràs amb l’Hospital Sant Joan de Déu i el seu Pediatric Cancer Center #ParaLosValientes i ajudaràs a nenes i nens a superar diversos càncers.

Al canal de YouTube #Yodoylalata podràs trobar el testimoni de youtubers famosos i anònims que ja han col·laborat en la campanya, alhora que podràs pujar un vídeo amb el teu testimoni. També pots veure l’spot promocional en l’enllaç següent: https://youtu.be/M8uTUyIiPd0

Malgrat la situació tan delicada que estem vivint a nivell global, Wallatoys vol fer arribar a totes les famílies un missatge directe i útil perquè s’uneixin a aquest projecte comú solidari: YODOYLALATA ¡PER UN MÓN MILLOR!

El preu de les llaunes solidàries és de 20€ cadascuna i pots adquirir-les ara mateix en el següent enllaç: https://wallatoys.com/Yodoylalata/