Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra desarticulen un punt de venda de droga al barri de la Muralla

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimacres, 21 d’octubre un home i una dona, de 27 i 20 anys respectivament, veïns de Reus, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. La Guàrdia Urbana de Reus va tenir coneixement per diverses informacions que al carrer del Roser del barri Muralla podria haver un punt de venda de droga al detall. A partir de la confirmació per part de la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana, agents d’ambdós cossos policials van muntar un equip conjunt per a investigar el cas.

En diverses ocasions, els agents van fer comisos de substàncies a persones que havien mantingut contacte amb els investigats

Durant els mesos de setembre i octubre, els investigadors han pogut comprovar —gràcies a múltiples gestions policials— que la parella que resideix en el pis es dedica a la venda de tota mena de droga. En diverses ocasions, els agents van fer comisos de substàncies a persones que havien mantingut contacte amb els investigats, ja fos accedint al pis o amb passis de droga a la via pública. Aquests comisos van ser principalment de marihuana però també d’haixix i MDMA.

Un cop acreditada l’activitat delictiva dels investigats, agents de la Guàrdia Urbana i de la Unitat d’Investigació de Mossos amb el suport d’efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius van fer l’entrada i perquisició al domicili utilitzat com a punt de venda. Els investigadors van trobar en el pis un petit mercat de la droga amb molta varietat de substàncies: 5 quilograms de cabdells de marihuana, 51 pastilles d’èxtasi, 10 dosis de LSD, 13 grams de cristall, 64 grams d’haixix i 40 monodosis de marihuana.

5 kg de cabdells de marihuana, 51 pastilles d’èxtasi, 10 dosis de LSD, 13 grams de cristall, 64 grams d’haixix i 40 monodosis de marihuana

A banda de la substància, en l’escorcoll també es van localitzar bàscules de precisió, material per a la distribució de la droga en monodosi, diners en efectiu i un matxet. Els detinguts, l’home amb una vintena d’antecedents per diversos delictes, passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus durant les properes hores.