FOTO DIGITAL XAVI JURIO LVE 21102014 VISITA DEL MINISTRO DE INDUSTRA JOSÉ MANUEL SORIA A LA PLANTA DE REPSOL EN TARRAGONA

10a edició de la Ganxet Pintxo

La ruta de tapes de primavera, del 7 a 17 d’abril, servirà per a commemorar la desena edició d’aquesta reeixida iniciativa gastronòmica

GP 1Un dels fenòmens ciutadans d’aquests darrers anys el constitueix la Ganxet Pintxo, la ruta de tapes de Reus. La idea, forjada a partir de la iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus teixint una àmplia xarxa de complicitats amb l’Ajuntament, Estrella Damm i nombroses entitats ciutadanes, s’ha convertit en una cita obligada del calendari d’activitats populars de la capital del Baix Camp d’ençà la seva creació, la tardor de 2011. El secret de l’èxit rau en la comunió existent entre els establiments participants i els clients de la ruta.

Des de la Cambra, el seu president Isaac Sanromà, posa l’accent en aquesta capacitat “de generar sinèrgies entre tots els que hi participen. Això explica que més enllà d’un fet gastronòmic de primera magnitud, la ruta hagi esdevingut una autèntica festa capaç de seduir a tots els actors principals que la fan possible”. En aquesta línia el president de la Cambra destaca la capacitat d’atracció de l’operatiu amb una xifra concloent, les 230.000 tapes que es van servir en l’última edició. I també la sensibilitat que sempre s’ha demostrat des de la corporació alhora d’anar més enllà, posant en valor la voluntat solidària de la ruta com ho demostren les col·laboracions amb el Banc de Sang o amb la Setmana Solidària de Reus.

El secret de l’èxit rau en la comunió existent entre els establiments participants i els clients de la ruta

Amb tots aquests antecedents, la Cambra prepara la Ganxet Pintxo de primavera amb l’al·licient de celebrar una edició rodona, la desena. Per això l’organització està ultimant alguns actes commemoratius que serveixin, molt especialment, per reconèixer a tots aquells que des del primer dia han fet possible aquesta gran festa de la gastronomia. Uns actes que també impactaran a una ciutat que ja espera viure una nova edició d’una ruta que ha esdevingut imprescindible.

 
 
 
 
 

Advertisement
Advertisement
Advertisement