FIDEL A LA TRADICIÓ

La prestigiosa firma nòrdica llança al mercat l’V60, un model station wagon de nova generació, ple de tecnologia i solucions practiques

Ramon Ortiz

L’automovilística d’origen suec Volvo segueix fidel a la seva tradició en matèria d’oferir als seus clients les millor berlines Station Wagon. És el torn de la presentació d’una nova generació del model V60, un familiar que reflecteix a la perfecció les noves tendències de disseny i tecnologia aplicades ja a les sèries 90 i 40.

VOLVO DEMOSTRA EL SEU LIDERATGE EN LA CREACIÓ DE VEHICLES DE REFERÈNCIA, AL SEGMENT DELS FAMILIARS PREMIUM

El nou V60 comparteix la plataforma SPA (arquitectura escalable de productes) de Volvo Cars amb l’actual XC60 i els quatre models que formen part del catàleg estrella de Volvo, com són l’S90, V90, V90 Cross Country i XC90. Com a marca líder en matèria de seguretat, aquest Volvo disposa de sistemes avançats d’assistència al conductor com la tecnologia City Safety amb frenada automàtica, el sistema Pilot Assist, etc. També destaca el sistema de informació i entreteniment Sensus.

El nou familiar de Volvo està a la venda amb preus recomanats des 39.683 euros. La gamma mecànica està confiada a eficients motors: en dièsel estan disponibles les versions D3 i D4 i en benzina, les opcions són els models T5 i T6. El model estrella és el T8 Twin Engine AWD híbrid endollable de benzina, que té una potència total de 390 cavalls.