Nascut per triomfar

Volkswagen completa la seva gamma de models crossover amb l’arribada d’un nou compacte, el T-Roc. Disposa de versions de dues i quatre rodes motrius i motors de fins a 190 cavalls

Ramon Ortiz

Completant la gamma existent dels models Tiguan i Touareg, Volkswagen amplia la seva oferta de vehicles crossover amb el nou T-Roc. La És un vehicle compacte, de 4,23 m de llargada, 1,82 m d’amplada i que té una capacitat de maleter de 445 litres.

La firma alemanya aposta per un disseny atrevit, amb una imatge que té els ingredients necessaris per atraure tot tipus de clients, inclosos els més joves. Al seu frontal crida l’atenció la seva calandra de forma allargada i hexagonal, amb grups òptics allargats als extrems que poden incorporar tecnologia LED. A l’equipament opcional destaquen combinacions bicolor i nombrosos elements decoratius.

Construït sobre la plataforma MQB del grup VW, el nou T-Roc pot equipar tracció davantera, o bé versions de tracció total que disposen d’un selector de perfils de conducció 4Motion que permet escollir entre els programes Street, Snow, Offroad i un personalitzat Offroad Individual. El dinamisme d’aquest automòbil pot ser potenciat amb l’opció d’un xassís adaptatiu DCC, amb suspensió ajustable.

La gamma disposa de tres nivells d’equipament denominats T-Roc, Sport i Style, que es poden ampliar amb un atractiu paquet R-Line

En l’apartat mecànic, està disponible amb diferents mecàniques que destaquen per la seva eficiència i rendiment. El constructor alemany ofereix un motor benzina 1.0 TSI de 116 cavalls i un dièsel 2.0 TDI, de 150 cavalls.

Advertisement
Advertisement

També està prevista la disponibilitat d’un 1.5 TSI de 150 cavalls i un 2.0 TSI de 190 cavalls. En dièsel, els motors del nou T-Roc són un 1.6 TDI de 115 cavalls i un 2.0 TDI, de 190 cavalls. Les versions més potents incorporen un canvi automàtic DSG i la disponibilitat d’assistent de conducció és completa, amb un equipament de sèrie que inclou Front Assist amb funció de frenada en ciutat i Lane Assist.