Sisena generació

Volkswagen presenta una nova generació del seu admirat utilitari, el model Polo. Estrena una nova plataforma i instrumentació digital, combinades amb una imatge més atractiva i moderna

Ramon Ortiz

nuevo-polo (7)La sisena generació del Polo dóna continuïtat a una història d’èxits: amb més de 14 milions d’unitats venudes fins al moment (comptant totes les versions, gairebé 16,5 milions), és un dels vehicles de més èxit de la seva categoria. El nou model disposa d’una construcció optimitzada gràcies a la plataforma MQB: amb ella, el vehicle és més llarg i baix per fora que el seu predecessor, però alhora es disposa d’un interior més ampli.

Aquest best seller de VW té ara una llargada total de 4,05 m i una distància entre eixos de 2,56 m. També augmenta de forma significativa l’espai de maleter, fins els 351 litres. La nova plataforma permet també poder gaudir de tecnologies com el sistema de vigilància de l’entorn Front Assist, detector d’angle mort, regulació automàtica de distància ACC i fars LED.

Volkswagen ha escollit el nou Polo per estrenar mundialment la segona generació del VW Digital Cockpit

És el primer Polo amb instrumentació digital, incorporant la segona generació del VW Digital Cockpit, que s’estrena mundialment en un vehicle que destaca pel seu emocional i carismàtic disseny: el nou exterior aposta per un dinamisme expressiu, amb un frontal “masculí”.

Der neue Volkswagen PoloLa gamma està formada per les terminacions Edition, Advance, Sport i GTI. Els paquets esportius com R-Line o Black Style i les insercions decoratives completen una àmplia gamma de versions. A més, el Polo de nova generació estableix nous referents de personalització, destacant la disponibilitat de 14 colors per a la carrosseria.

Els motors ofereixen potències de entre 65 cavalls i 200 cavalls. Com a novetat s’estrena una mecànica TGI que funciona amb gas natural, de 90 cavalls. El nou Polo arrenca de sèrie amb quatre portes i Front Assist, amb preus des de 14.740 euros.