Atreviment i eficiencia

Pionera en la hibridació, Toyota opta per un avantguardista llenguatge de disseny perquè la seva nova generació de cotxes triomfi a Europa. El seu nou híbrid és un SUV compacte d’espectacular imatge, equipat amb una mecànica de 122 cavalls

Dues dècades després del debut del Prius, la hibridació s’ha consolidat com una aposta guanyadora. El C-HR, flamant nou SUV compacte de Toyota, dóna un pas més en aquest camí i posa a la venda al nostre mercat una única configuració mecànica, híbrida. Actualment, aquestes motoritzacions són el 40% de les vendes de vehicles Toyota a l’estat espanyol.

El nou C-HR adopta el compendi híbrid més avançat de la firma japonesa, que destaca tant per la seva vocació ecològica com per la seva suavitat de funcionament. Capaç d’arribar a una potència màxima combinada de 122 cavalls, el sistema de propulsió d’aquest nou SUV homologa un consum mitjà de benzina de només 3,7 l/100 km. Per la seva banda, les emissions de CO2 són de 85 g/km, factor que li permet estar exempt de l’impost de matriculació.

Toyota demostra la seva aposta per tecnologies eficients: el nou C-HR està disponible només en configuració híbrida

Amb una llargada de 4,36 metres, amplada de 1,79 metres i alçada de 1,55 metres, està dotat amb una carrosseria d’estil cupé que sorprèn per la seva enlluernadora imatge, de línies marcadament futuristes, el C-HR sembla destinat a collir un rotund èxit comercial al mercat europeu. Però si per fora enamora per les seves seductores formes, per dins convencerà sens dubte als apassionats de les noves tecnologies relacionades amb la connectivitat. L’element d’instrumentació més important és una pantalla tàctil destinada a controlar l’equip multimèdia i sorprèn per la seva prominent ubicació, a l’alçada del volant.

Un altre dels seus punts forts és la seguretat. El sistema Toyota Safety Sense està disponible com a equipament de sèrie a tota la gamma (Active, Advance i Dynamic Plus). Incorpora així un sistema precolisió, reconeixement de vianants, control de creuer adaptatiu, alerta de canvi involuntari de carril amb control de direcció, control de llums de carretera i reconeixement de senyals de tràfic. També equipa un total de set airbags, sensors de pluja i llum, llantes d’aleació de 17 polzades, etc.