«Les noves instal·lacions ens permeten oferir el millor servei i disposar d’un centenar de cotxes en exposició»

Parlem amb Joan Nicolàs, Gerent de Tarraco Mòbil concessionari oficial Volkswagen a Tarragona

Redacció. Pierre Grubius, Fotos

Tarraco Mòbil estrena noves instal·lacions per atendre els seus clients. Quines són les característiques del nou Concessionari Oficial de Volkswagen? Com sempre, hem apostat pel client. Disposem d’unes noves instal·lacions que permeten tenir més d’un centenar de vehicles en exposició. Tenim l’exposició més gran de Catalunya, amb oferta de tota la gamma de productes Volkswagen, des del Polo fins al Touareg. També disposem de zona de vehicles industrials, furgonetes com les Caddy i les Transporter. I, per descomptat, hi ha oferta de vehicle seminou.

Respecte a les instal·lacions anteriors, quins avantatges aporta el nou Tarraco Mòbil? Les noves instal·lacions són molt completes, permeten oferir un servei integral amb tota comoditat. El taller disposa de recepció activa i treballen cinc tècnics amb tot el coneixement de la marca i amb els programes i maquinaria adequats que es necessiten per tal de fer les reparacions i el millor manteniment dels vehicles. A més, oferim facilitats per estacionar i d’accés.

Com és l’experiència de recerca d’un cotxe per al client? Disposem de les eines més útils per configurar el vehicle a gust del client, amb el valor afegit de que pràcticament sempre podrà veure també una mostra real del vehicle, gràcies a la nombrosa i variada exposició existent.

Recentment, Tarraco Mòbil va ser reconeguda per Volkswagen amb el premi Service Quality Award, que reconeix les concessions amb màxima qualitat de servei i satisfacció del client… Per nosaltres ha sigut un fet molt important, som una empresa molt exigent amb el servei i satisfacció del client. La marca premia la excel·lència de gestió i ens van donar aquest reconeixement. La qualitat es molt important, el client és la màxima prioritat, és ADN de marca i de concessió.

Que significa per Volkswagen tenir a la seva gamma una icona com el Golf o vehicles tan carismàtics com el Beetle o la Caravelle? Ens dóna la possibilitat de tenir un tipus de client que busca productes amb un alt estàndard de qualitat, amb imatge moderna. El Golf, per exemple, pot arribar als 300 cavalls, el Beetle ofereix una estètica diferenciadora i la Caravelle és una petita autocaravana, es pot dormir o cuinar, fer vida dins el vehicle.

«Disposem de les eines més útils per configurar el vehicle a gust del client, amb el valor afegit de que pràcticament sempre podrà veure també una mostra real del vehicle, gràcies a la nombrosa i variada exposició existent»

Que ens diria del nou Arteon, el model presentat recentment al Saló de Ginebra? Es una berlina de dimensions grans, per tal de competir en el segment Premium. Marcarà les línies de disseny futur per la marca i ens donarà una imatge de marca molt definida. Per suposat, tenim molta confiança en aquest nou producte.

Sr. Nicolàs, quina és la seva opinió sobre el cotxe eficient del futur? Volkswagen està treballant molt fort en aquest apartat. Es calcula que l’any 2020, un 15% de vendes seran de cotxes elèctrics. Aquest tipus de vehicles té un públic específic i en dos o tres anys els fabricants oferiran més productes. El consumidors han de veure que cada vegada hi ha més i millor oferta. Les infraestructures, amb punts de recàrrega creixeran molt. Nosaltres, per exemple, aquest any disposarem ja d’un Golf elèctric amb autonomia de marxa de 300 km.

També disposeu d’automòbils tecnològicament molt avançats, com són els Golf i Passat GTE… Efectivament, són les versions híbrides endollables d’aquests models. No tenen limitacions d’autonomia però, a la vegada, poden fer fins a 50 km en mode 100% elèctric. Es tracta d’un nou pas cap a la mobilitat sostenible.