SUV d’orientació urbana

Suzuki recupera la denominació Ignis per a un dels seus models. El nou vehicle es defineix com un pràctic i petit utilitari que ofereix un gran atractiu gràcies al seu format tipus crossover i disposa de tracció 4×2 o 4×4 AllGrip Auto

Ramon Ortiz

SuzukiIgnis2Suzuki va disposar anys enrere d’un automòbil denominat Ignis. Es tractava d’un polivalent utilitari que podia desenvolupar-se bé en entorns urbans i que disposava d’una versió AWD de quatre rodes motrius. Ara, la firma japonesa recupera aquest concepte i presenta un nou vehicle destinat a competir al segment A i ho fa amb intenció d’oferir superior versatilitat respecte a la majoria dels seus rivals.

El nou automòbil de la firma japonesa té una orientació majoritàriament ciutadana, producte dels seus compactes 3,70 metres de llargada, que li permeten gaudir d’una òptima agilitat i maniobrabilitat en zones urbanes, sense renunciar a una notable visibilitat, gràcies a la seva posició de conducció elevada. També disposa d’una certa capacitat per transitar per camins sense asfaltar, gràcies a una interessant distància mínima lliure al terra.