Evolució integral

Subaru presenta una important renovació del seu model coupé 2+2, l’atractiu BRZ. Adopta lleugers canvis estètics, millora el seu interior, augmenta les possibilitats d’equipament i potencia el seu comportament

Ramon Ortiz

subaruEl BRZ és un model coupé 2+2 de la firma japonesa Subaru. Aquest vehicle dóna continuïtat a la tradició esportiva d’una marca referent en cotxes de comportament esportiu, fins al punt d’obtenir tres campionats del món de marques de rallis, amb un total de 47 victòries en proves puntuables en la més exigent especialitat esportiva del motor.

L’esportiu de Subaru adopta en la seva versió 2017 una actualització que afecta al disseny, destacant els nous grups òptics davanters full led que inclouen els antiboires i un para xocs de nou disseny. També són específiques les llantes d’aliatge de 17 polzades. A la zona posterior del vehicle incorpora noves òptiques amb tecnologia full led i amb intermitents que s’activen de forma automàtica en cas de frenada d’emergència. Finalment, equipa un aleró posterior d’alumini que millora l’aerodinàmica.

Renovat i millorat en tots els apartats, aquest estilitzat coupé s’ha convertit ja en un referent al seu segment

subaru (3)El nou BRZ ofereix també interessants canvis al seu interior, amb un disseny mes modern i funcional. Equipa un volant multi funció mes gruixut, de menys diàmetre i folrat en cuir de més qualitat. Una pantalla de 4,2 polzades integrada inclou funcions com monitor de rendiment del motor, cronòmetre per mesurar temps per volta i monitor de forces G. Els seients de cuir amb el logotip BRZ brodat, comandaments de climatització redissenyats o un equip àudio que ofereix superiors possibilitats de connectivitat i so, completen el capítol de novetats.

A l’apartat mecànic, el motor del BRZ ha estat optimitzat en resposta i elasticitat, mantenint intacta la seva potència de 200 cavalls i reduint lleugerament els consums. Es millora la insonorització interior i el comportament evoluciona gràcies a les millores introduïdes a la suspensió i als reforços del xassís. Incorpora una nova funció Truck que permet desconnectar totalment els controls de tracció i estabilitat.

Finalment, la gamma disposa d’una nova possibilitat: la terminació denominada Executive pot estar associada a una caixa de canvis automàtica de 6 velocitats i convertidor de parell, amb lleves al volant.