Arribarà al març de 2017. La cinquena generació del Micra estableix noves referències en el seu segment en dinamisme, estil i tecnologia. No es tracta d’una evolució de l’anterior model, és un vehicle totalment nou, tant en la seva imatge com en els seus elements mecànics. Es tracta d’una redefinició completa del vehicle, aportant detalls tan audaços com revolucionaris. El nou utilitari ha estat concebut pensant en els gustos del client europeu, per poder lluitar amb els millors models existents al segment. Podrà equipar, per exemple, un sistema de visió zenital de 360º.
El Micra de nova generació destaca per oferir una carrosseria escultural i un disseny emocional que es pot combinar amb sofisticats colors exteriors i grans possibilitats de personalització. Nissan anuncia excel·lents cotes interiors d’habitabilitat, gràcies a la seva extensa distància entre eixos. A més, una generosa superfície de vidre assegura la lluminositat i la sensació d’espai.
Els seus creadors han posat especial atenció en reduir els sorolls a l’habitacle i s’ha assolit un coeficient aerodinàmic òptim. Pretén també convertir-se en un referent del segment en matèria de seguretat, gràcies a les tecnologies com Nissan Intelligent Driving i al sistema Nissan Intelligent Mobility. L’oferta de motors estarà formada per un benzina 3 cilindres de 0,9 litres i un dièsel 1,5 litres, tots dos de 90 cavalls.