Tecnologia en format crossover

Renault afegeix un nou model a la seva oferta de vehicles crossover. Es diu Koleos, fa 4,67 metres de llargada i destaca per la seva tecnologia. Està equipat amb motors dièsel de 130 i 175 cavalls i pot disposar de tracció 4×4 All Mode 4×4-i i canvi automàtic

Ramon Ortiz

koleos (1)El nou Koleos completa la gamma SUV de Renault, formada pel Captur i el Kadjar. Suposa la primera incursió del fabricant francès a la categoria dels crossovers del segment D. Totalment redissenyat, presenta unes línies exteriors poderoses i fermes que el distingeixen de seus rivals, donant continuïtat a la renovació estilística de la gamma de Renault.

Disposa d’un habitacle confortable i refinat que proporciona, segons els seus creadors, la major habitabilitat de la seva classe en apartats com l’espai per als genolls o la distància fins al sostre. També ofereix una capacitat de maleter notable, amb un volum útil de 579 litres, que es poden ampliar de forma senzilla i ràpida amb el sistema “Easy Break”, fins a un màxim de 1.795 litres.

El nou Koleos s’uneix als models Captur i Kadjar per oferir una completa oferta al segment de moda

El Koleos destaca per les seves possibilitats d’equipament. Pot equipar el sistema multimèdia R-Link2, una Tablet connectada i integrada en el quadre de comandament que permet gestionar prestacions com el sistema multimèdia, navegació, telefonia, àudio, ajudes a la conducció, etc. L’equipament pot arribar a cotes d’excel·lència en la versió Initiale Paris amb elements com targeta mans lliures específica, tapisseria de cuir, seients davanters calefactables i amb reglatges elèctrics, etc.

koleos interiorEn el capítol de seguretat activa, el conductor gaudeix de múltiples ajudes com reconeixement de senyals de trànsit, frenat actiu d’emergència, alerta de canvi de carril, commutació automàtica de llums de carretera i encreuament, control de trajectòria, repartiment electrònic de força de frenada, ajuda a l’arrencada en costa, etc.

El Koleos pot equipar la tecnologia All Mode 4×4-i, sistema de tracció integral que assegura una òptima adherència i tracció òptima en qualsevol tipus de circumstància, gràcies als modes 2WD, 4WD Auto i 4WD Lock. La gamma mecànica està confiada a dos eficients i potents motors dièsel, un 1.6 dCi de 130 cavalls i un 2.0 dCi, de 175 cavalls.
koleos