La segona generació del 3008 transforma la seva anterior imatge a mig camí entre un crossover i un monovolum, donant pas a un SUV de formes atractives i definides, que no deixen indiferent. Adoptant la plataforma del compacte 308, la seva estètica és impactant i cridanera. Disponible en cinc nivells d’equipament, l’acabat GT aporta lleugers detalls estètics diferenciadors, incloent fars led.
La gamma inicial de motors està formada per un dièsel 1.6 BlueHDi de 100 cavalls i un de 120 cavalls, a més d’un 2.0 BlueHDI amb variants de 150 i 180 cavalls. En benzina, l’oferta Puretech està centrada al motor 3 cilindres de 130 cavalls i en el propulsor 1.6 THP, de 165 cavalls. Peugeot ofereix l’opció de l’Advanced Grip Control, un sistema electrònic que compta amb cinc modes de funcionament per escollir com són neu, fang, sorra, normal i ESP desconnectat. Aquest dispositiu, unit a l’increment d’altura lliure de la seva carrosseria, ara de 219 mm, permet circular per pistes no asfaltades.
L’interior combina elegància i qualitat de materials per aconseguir un resultat brillant. Les cotes interiors d’habitabilitat creixen respecte al model de primera generació, destacant l’increment d’altura fins al sostre i l’espai entre files de seients. El maleter ofereix un espai de formes regulars, disposa d’un pis que es pot situar en dues alçades i el volum útil de càrrega és de 520 litres.

Advertisement