El nou Mokka X és la versió crossover de la gamma. Proposa un disseny renovat amb presència més musculosa i ampla, a més d’un frontal més atrevit amb nous grups òptics amb doble llum diürna de LEDS. Al darrera també equipa uns pilots de nova forma.
Un nou panell d’instruments amb noves pantalles, són les principals novetats a l’interior. La posició elevada dels seients davanters proporciona una bona visió de la carretera i un confort de marxa superior. El Mokka X disposa de les últimes tecnologies en matèria de connectivitat com Apple Car Play, Android Acte i IntelliLink 4.0. També pot equipar sistema d’il·luminació adaptativa AFL+ amb fars de tecnologia LED que s’adapta de forma automàtica els paràmetres d’il·luminació a les situacions de conducció per aconseguir sempre les millors prestacions sense enlluernar.
El Mokka X s’ofereix amb una gamma de mecàniques benzina, dièsel i GLP (gas liquat de petroli), amb potències de 136, 140 i 152 cavalls, consums entre 3,9 i 7,6 l/100 km i emissions de CO2 de 103 a 159 gr/km. El motor de més rendiment, el benzina 1.4 Turbo de 152 cavalls està disponible en combinació amb una caixa de canvis automàtica de sis velocitats i una transmissió adaptativa a les quatre rodes.