Nissan X-Trail 2.0-litre diesel

Nou motor dièsel

El crossover X-Trail de Nissan ofereix noves possibilitats d’equipament i una nova motorització d’altes prestacions, un dièsel amb potència de 177 cavalls

Per Ramon Ortiz

Nissan X-Trail 2.0-litre diesel
Nissan X-Trail 2.0 dièsel

Nissan és una marca pionera i líder de vehicles crossover del mercat. Fins ara, l’oferta mecànica del Nissan X-Trail, de cinc o set places, es limitava als motors dCi de 130 cavalls i DIG-T de benzina de 163 cavalls. Ara arriba un nou motor 2.0 dCi de 177 cavalls i 380 Nm de parell màxim, disponible amb caixa de canvis manual o automàtica, denominada Xtronic.

La caixa manual està disponible en combinació amb la tracció total All Mode 4x4i, mentre la variant automàtica disposa també d’una versió 4×2, és a dir, de tracció davantera. Amb les versions equipades amb aquest nou motor de 2.0 litres dCi, el X-Trail es converteix en un model adequat per a aquelles famílies amb un estil de vida més aventurer.

La versatilitat és una de les característiques de la gamma, amb configuracions de cinc o set places, un notable espai per a equipatge (550 litres), solucions d’emmagatzematge intel·ligents i suficient capacitat de remolc com per cobrir les necessitats dels clients més exigents en aquest apartat. Aquest automòbil de Nissan pot muntar en opció una tercera fila de seients que s’amaguen de forma còmoda al maleter, encara que estan recomanades per a un ús ocasional.

Amb 4,64 metres de llargada, l’X-Trail pot disposar en opció una tercera fila de seients que s’amaguen de forma còmoda i ràpida al maleter

Nissan X-Trail 2.0-litre diesel

Alguns elements que incorpora la nova gamma 2017 del X-Trail són de nivell Premium en el seu segment. Exemples son elements com el sostre panoràmic practicable i d’accionament elèctric, una tapisseria de pell amb doble rivet o il·luminació interior. Els seients davanters amb calefacció ràpida són ideals en els matins freds, mentre que uns porta gots calefactats i refrigerats mantenen les begudes a la temperatura ideal en cada estació de l’any.

El nou Nissan X-Trail està disponible amb el sistema d’informació i entreteniment NissanConnect amb pantalla tàctil de 7 polzades, connectivitat per Bluetooth i reproducció d’àudio. També inclou tota una gamma de pràctics accessoris originals de la marca, com reixeta del darrere per a mascotes, barra de remolc desmuntable, retrovisors amb carcasses cromades, protectors dels estreps de les portes i embellidors exteriors a la part davantera, posterior i lateral del cotxe.

https://www.youtube.com/watch?v=3_e7ZTGvzms&list=PLdCyhVeWByh8fwiD94QCQtt95u4aRkh3C&index=11