Professional i personal

La nova generació del pick-up Navara de Nissan es postula com un automòbil apte per tot tipus de necessitats. Està disponible en versions King-Cab, doble cabina i xassís cabina, combinats amb motors dièsel de 160 o 190 cavalls

La nova generació del Navara manté les capacitats off-road dels millors 4×4, però potencia el confort i ofereix l’equipament d’un SUV de gamma alta. L’objectiu de Nissan és oferir el millor equilibri entre l’aplicació professional, capaç d’afrontar les tasques més exigents, i la de vehicle per al temps lliure.

El Navara és un versàtil i pràctic aliat en el vessant professional i en l’àmbit privat gràcies a la dualitat de la seva personalitat. El pick-up de la marca japonesa es produeix a la planta de la Zona Franca, que acumula més de 30 anys d’experiència en la fabricació de vehicles tot terreny. Equipa una suspensió del darrere tipus multilink de cinc braços, un exclusiu esquema redueix en 20 kg el pes de les ballestes, no condiciona la càrrega útil i proporciona un confort de marxa molt superior.

Amb la caixa de càrrega més llarga del mercat, més radi de gir per a una millor maniobrabilitat, una aerodinàmica millorada, una capacitat de remolc de 3,5 tones -la major del segment- i fins a una tona de càrrega útil -entre 1.047 i 1.203 litres segons versió-, el Navara avança en tots els apartats.

Equipa un motor dièsel de 2,3 litres dCi, disponible amb dues versions de potència: 160 cavalls turbo i 190 cavalls biturbo. Amb aquest motor, associat a un canvi manual de sis velocitats o un automàtic de set, certifica un consum de 6,4 l/100 km i CO2 de 169 grams. Està disponible amb quatre acabats denominats Visia, Acenta, N-Connecta i Tekna, en configuracions de Doble Cabina, King Cab i versió xassís cabina.