Nissan fuses pioneering electric innovation and ProPILOT technology to create the new Nissan LEAF: the most advanced electric vehicle for the masses

Augment d’autonomia

La nova generació del Nissan Leaf, l’elèctric més venut del món, arriba amb més autonomia, més potència i més tecnologies aplicades a la conducció

Ramon Ortiz

El Leaf afronta una nova etapa d’èxit i consolidació. La nova generació ofereix més autonomia, un disseny més dinàmic i atractiu, les millors tecnologies d’ajuda al conductor de la seva categoria i superior connectivitat. Exhibeix una estètica més atractiva, amb un perfil més dinàmic i una aerodinàmica excel·lent de 0.28.

Amb una llargada de 4,49 m, amplada de 1,79 m, alçada de 1,54 m i distància entre eixos de 2,70 m, l’automòbil elèctric de Nissan ofereix més espai i habitabilitat, amb un maleter de 435 litres i que pot arribar a un màxim de 1.176. L’interior ha estat totalment redissenyat i ara és més funcional i centrat en el conductor.

El nou tren motriu elèctric genera 110 kW de potència, equivalents a 150 cavalls. Accelera de 0 a 100 km/h en 7,9 segons i l’autonomia de marxa creix fins els 378 km en cicle NEDC. Si es fa servir com a barem les proves WLTP (el protocol reprodueix condicions d’ús més realistes), el nou Leaf pot recórrer fins a 415 km en conducció urbana amb una sola càrrega. El temps de recàrrega fins al 80% de capacitat és de 40 a 60 minuts emprant un carregador ràpid, mentre que amb un Wallbox de 7 kW necessita 7,5 hores fins arribar al 100% de la càrrega.

L’autonomia de marxa en condicions reals pot arribar als 415 km i la velocitat màxima és de 144 km/h

El nou Leaf gaudeix d’una superior eficiència energètica i millora l’aïllament acústic en relació a l’anterior generació. La conducció és més segura gràcies a les tecnologies de Mobilitat Intel·ligent de Nissan, destacant el sistema ProPILOT, un dispositiu dissenyat per circular per autopista de forma autònoma. Optimitzat per a funcionar en condicions de trànsit dens o a altes velocitats, ajusta la velocitat respecte del vehicle precedent i manté el cotxe al centre del carril.