Després d’una dècada d’èxit, el crossover urbà Juke de Nissan es renova totalment. Incorpora més equipament, és més atractiu i equipa un eficient motor benzina de 117 cavalls

Per Ramon Ortiz

El Juke de nova generació, model que representa a Nissan al segment B dels crossovers, arriba al mercat amb una suggerent figura de cupè que manté una marcada originalitat. Però el seus 4,21 m de llargada permeten millorar en habitabilitat i també es més ample i alt que l’anterior model.

Al frontal exhibeix una nova calandra, que llueix la característica forma de V de les últimes novetats de Nissan. Es mantenen els fars en diversos nivells, amb tecnologia de tipus LED. També romanen els tiradors de les portes posteriors amagats i els generosos passos de roda. A la part del darrere té uns fars més angulosos i les llantes poden ser de fins a 19 polzades.

Nissan es manté fidel a les senyes d’identitat del model, destacant les llums davanteres en diferents nivells

L’habitacle és més espaiós, amb 5,8 cm més d’espai per als genolls en els seients del darrere. El maleter arriba 422 litres de capacitat, un 20% més d’espai. També millora de la posició del conductor, hi ha més espai del darrere i els espais d’emmagatzematge són més accessibles.

La mecànica triada per al llançament és un motor benzina 1.0 turbo de 3 cilindres, connectat a una transmissió manual de 6 velocitats o de doble embragatge, de 7 velocitats. Amb 117 cavalls de potència, es tracta d’un motor que destaca pel seu equilibri entre eficiència i rendiment.

El nou model de la marca japonesa inclou tota la tecnologia d’informació i entreteniment, i d’assistència al conductor de Nissan. Incorpora la tecnologia de la Mobilitat Intel·ligent Nissan i és el model de la marca més connectat de la història. En matèria de seguretat ofereix un paquet de tecnologies que inclou el Sistema anti-col·lisió frontal intel·ligent amb detecció de vianants i ciclistes, reconeixement de senyals de trànsit, control intel·ligent de canvi de carril, alerta de trànsit del darrere i un control d’angle mort.

Amb el nou sistema NissanConnect d’informació i entreteniment, es poden utilitzar Apple CarPlay i Android Auto per replicar les seves aplicacions de smartphone favorites a la pantalla tàctil de 8 polzades del vehicle.

 

PRESENTACIÓ A EXPRO REUS 2019

Nikko Center, concessionari oficial Nissan a Tarragona, Reus i Vilafranca del Penedès, va presentar oficialment la nova generació del crossover Juke a la Fira ExproReus 2019, que aquest any ha arribat a la seva 49ena edició. L’acte va tenir lloc a l’estand de Nissan a les 18h del dissabte 12 d’octubre, davant un nombrós públic assistent que va poder conèixer al detall totes les novetats introduïdes a l’exitós model de la firma japonesa.