Arriben a Tarragona dues marques mítiques del món de la motocicleta. A partir d’ara es possible conèixer, provar i comprar els models Benelli i Norton, gràcies als nous centres oficials Benelli Motoroc Tarraco i Norton Joamotor Tarraco

Benelli Mini Tornado 125. Una naked de referència

Ramon Ortiz

Benelli Mini Tornado

Nascuda l’any 1911, Benelli és molt més que una marca de motos. El seu llegat centenari està ple de triomfs esportius i ara fabrica motos elegants i esportives, preparades per satisfer els conductors més exigents. Un exemple es la Mini Tornado, una de les grans novetats de la marca. Es tracta d’una moto compacta en les seves dimensions, equipada amb rodes de 12 polsades i que mostra unes excel·lents aptituds per desenvolupar-se en les ciutats. La seva estètica és un dels seus grans atractius i la seva agilitat -amb un pes de 116 kg-, permet gaudir al màxim de les carreteres virades. El motor és un quatre temps de 124,8 cc i ofereix una potència d’11,1 cavalls.

En breu arribaran nous models Benelli, como son la trail TRK 520x (500 cc i 47,6 cavalls), o la Leoncino Trail. A Tarragona ja es pot gaudir d’aquestes carismàtiques motos, que es poden torbar al concessionari oficial Benelli Motoroc Tarraco, al C/ Caràbia, 10.

Atracció Norton. Herencia amb futur

Norton V4 RR

Amb quasi 120 anys de brillant història, Norton es una de les marques més admirades pels aficionats a les motos. Actualment es comercialitzen dos models que fan servir les denominacions històriques, com són Commando 961 i Dominator 961. Fetes amb un procés artesanal que permet oferir motos “a la carta”, el model Commando 961 disposa a la vegada de dos variants que es diuen Sport (naked) i Café Racer (naked més esportiva). Totes incorporen una mecànica bicilíndrica en línia de 961 cc i tenen una potència de 80 cavalls.

En breu arribaran nous models que completaran la gamma, com per exemple les esportives V4 RR/SS. Les motos d’aquesta mítica marca anglesa estan disponibles a Tarragona al nou servei oficial Norton Joamotor Tarraco, que es troba al carrer Carabia, 10.

Advertisement