La marca alemanya ha presentat les seves últimes novetats a Tarragona per als mitjans de comunicació especialitzats de tota Catalunya. VIU A FONS va estar present per provar a Valls les principals novetats llançades en els últims mesos: els nous Classe C Coupé i Cabrio, Classe I Berlina i Estate, GLC Coupé i S Cabrio, units als restyling de les gammes SL, SLC i GLS.
 


 
Els mitjans de comunicació assistents han pogut provar des de les motoritzacions més demandades fins als acabats més exclusius com del Mercedes-AMG S 63 Cabrio, que munta un motor V8 biturbo de 585 cavalls . Aquests llançaments formen part de la completa renovació de la gamma de turismes de Mercedes-Benz.
 
A Catalunya, on el mercat de turismes ha registrat un creixement del 10,7%, Mercedes-Benz puja un 12,0%, amb 5.936 unitats matriculades en els 10 primers mesos de l’any.
 
Entre els models presentats a Tarragona destaca l’avançada tecnologia del Classe E, capaç d’anticipar situacions de perill i actuar de manera autònoma per evitar accidents. Per exemple, pot reconèixer la presència de vianants a la via i fer una frenada d’emergència. També pot adaptar-se a les condicions del trànsit de manera autònoma gràcies als sensors, radars i càmeres que incorpora. El sistema opcional DRIVE PILOT (pilot automàtic) ajuda a mantenir el vehicle en la trajectòria adequada actuant sobre la direcció i s’adapta de manera autònoma la velocitat als límits. Una altra novetat és el pilot automàtic per aparcar (opcional) que permet a l’Classe E aparcar totalment sol, pilotat des de l’exterior amb una aplicació al telèfon mòbil del conductor.