La gamma d’automòbils DS celebra el DS Performance Tour a Tarrauto

Del 9 al 12 de novembre es van poder contemplar i provar, al concessionari Tarrauto, els vehicles més distintius de DS , com el nou DS 3 Performance amb motor de 208 CV desenvolupat pel departament de Competició de la Marca.

Els vehicles “DS automòbils” destaquen pel seu disseny, les seves prestacions i seu alt nivell tecnològic, amb elements exclusius com el frontal “DS Wings”, que ha esdevingut la carta de presentació de la marca, o la tapisseria “Bracelet”, feta en semi-anilina de cuir o Nappa, ambdós de la màxima qualitat.
Tot els savoir faire i l’exclusivitat de les més elegants “maisons” parisenques arriba a Tarrauto. El DS Performance Tour va fer parada a la ciutat, mostrant els vehicles que millor reflecteixen el concepte de luxe diferent que és senya d’identitat d’automòbils DS, la única marca francesa d’automòbils premium.
També va estar present en les instal·lacions de Tarrauto la nova berlina premium de DS, el nou DS  4, amb una versió esportiva amb motor gasolina THP 210 S & S que destaca pel seu dinamisme i el seu alt nivell d’equipament. També, als més aventurers poden posar la prova nou crossover DS 4 Crossback, que combina l’estètica i les qualitats “offroad”. El seu interior refinat i les seves prestacions combinen perfectament amb l’eficiència d’una gamma de motors que BlueHDi 180 S & S, amb transmissió automàtica EAT6 que brilla amb la seva pròpia llum.
El DS 5, autèntic buc insígnia de la gamma, va tenir un lloc preeminent al showroom de Tarrauto amb la seva innovadora tecnologia híbrida dièsel, que permet oferir tracció integral i 200 cv amb emissions de CO2 de 103 g/Km. També està disponible la versió amb motor BlueHDi 180 i caixa de canvis automàtica EAT6.
Els periodistes de motor també van tenir un dia per a provar la gamma DS, concretament a la cooperativa Coselva -a La Selva del Camp-. També visitaren les cooperatives de Riudecanyes i Montroig i acabaren amb un dinar al Club Nàutic de Cambrils.
En el panorama d’automòbils premium, DS automòbils destaca per l’agosarat disseny dels seus vehicles. La personalització és un dels seus punts forts ja que, per a la marca, el luxe és sinònim d’un cotxe a la mesura dels gustos i la personalitat de cadascú, convertint cada DS en quelcom personal i intransferible. A l’interior, DS automòbils explora la incorporació de nous materials i acabats amb la tapisseria de cuir tipus “Bracelet”, que s’inspira en rellotges de polsera d’alta gamma, com a senya d’identitat.
A la secció de tecnologia, DS automòbils és una de les poques marques premium en oferir connectivitat en tota la seva gamma. A més de ser comandament que controla elements com climatització, ràdio o navegador, pantalla tàctil de 7 ” del quadre de comandament és una finestra al món a la que es pot associar l’Smartphone sense preocupar-se pel sistema operatiu, incorporant protocols Apple Car PlayTM, per a l’iPhone, i Mirror Link®, per a terminals que funcionen amb Android.

20161109_105803