Lexus debuta al segment dels vehicles crossovers compactes amb el llançament al mercat de l’UX 250h

Per Ramon Ortiz

Lexus Tarragona ha aprofitat la celebració de exproReus per presentar en societat el seu primer crossover compacte, el nou UX 250h. Destaca per un atrevit disseny, una tecnologia híbrida única que trenca amb totes les regles del segment i una conducció molt àgil. És el primer SUV híbrid auto recarregable del segment Premium i incorporarà la nova quarta generació del sistema híbrid Lexus, amb més eficiència i amb un motor elèctric més potent.
Amb un disseny distintiu i dinàmic, el nou vehicle del prestigiós constructor japonès és el quart SUV de la gamma Lexus amb els models ja existents, l’NX 300h, RX 450h i RX 450h L de set places. L’UX 250h és el primer Lexus que ha estat creat amb la nova plataforma d’arquitectura global anomenada GA-C, que ofereix el centre de gravetat més baix de la seva categoria i que aporta una rigidesa de carrosseria excepcional. D’aquesta forma, Lexus anuncia una experiència de conducció semblant a la que es pot gaudir amb un vehicle compacte de mida mitjana.

LEXUS COMPLETA LA SEVA GAMMA D’AUTOMÒBILS SUV, TOTS ELLS EQUIPATS AMB TECNOLOGIA HÍBRIDA EFICIENT


El nou vehicle de Lexus té una llargada de 4,49 m, amplada de 1,84 m i una alçada de 1,52 m. La seva habitabilitat és notable, amb una distància de 870 mm entre els seients davanters i els posteriors. Les proporcions permeten gaudir d’una maniobrabilitat excel·lent, amb un radi de gir de 5,2 m. A l’interior es combina un control total de les funcions del vehicle, amb una qualitat de materials extraordinària.
El nou sistema híbrid amb tecnologia d’auto recàrrega permet gaudir d’una potència total de 178 cavalls. El baix centre de gravetat, acompanyat d’un pes lleuger, permeten oferir un comportament molt dinàmic i esportiu. El motor de benzina és un quatre cilindres de dos litres, combinat amb una transmissió variable continua. També destaquen el rendiment de la suspensió i de la direcció assistida elèctrica.
La seguretat és un dels punts forts. El nou automòbil està equipat amb Lexus Safety System+ de Segona Generació que inclou Sistema precol·lisió desenvolupat per poder reconèixer vianants de nit. També equipa un radar per detectar ciclistes, assistent de manteniment de carril, control de creuer adaptatiu, llums de carretera automàtiques o assistent de senyals de tràfic. Disposa també del sistema E-Four, que genera tracció a les quatre rodes gràcies a un motor elèctric addicional ubicat a l’eix posterior: quan es detecta manca de tracció a les rodes del darrera, la quantitat de potència que es pot enviar a aquest eix augmenta del 60 al 80%.
Altres tecnologies que es podran gaudir a l’UX 250h seran un control de ventilació amb roda única i il·luminació inalàmbrica, un sistema d’assistència de desacceleració predictiva o un control d’estat de càrrega predictiu. Finalment, els més exigents amb l’esportivitat podran optar per la versió UX 250h F SPORT.

Veniu a conèixer-lo a:
LEXUS TARRAGONA
C/ Caràbia, parcel·la 11, Urb. L’Albada
Tel. 977 24 55 69
www.lexusauto.es/tarragona