La firma japonesa Lexus continua oferint cada vegada automòbils més segurs i, a la vegada, eficaços. Amb la incorporació com a equipament de sèrie del Sistema AVS i seguint la línia de les versions F SPORT, especialment de la gamma GS i RX, les versions 2017 de la gamma esportiva “F” equiparan a partir d’ara un sistema de suspensió per millorar el rendiment i aconseguir un nivell òptim de confort i adaptabilitat.
La Suspensió Variable Adaptativa (AVS) tant del Lexus RC F 2017 com del Lexus GS F 2017, determina el nivell d’amortiment necessari i, d’aquesta manera, és capaç de reaccionar en menys de 2,5 mil·lisegons als canvis que es puguin trobar en les condicions de la carretera. Aquest sofisticat sistema d’absorció d’irregularitats semi-actiu ofereix un total de 16 configuracions diferents i fins a quatre modalitats diferents de conducció, a escollir i que es denominen Eco, Normal, Sport i Sport +.
En el mode Normal, els conductors poden triar un desplaçament suau i uniforme molt semblant al d’altres models de Lexus. Quan la velocitat del vehicle augmenta, l’AVS -que s’ajusta contínuament a les condicions de la carretera- incrementa la força d’amortiment per oferir una marxa més ferma, disminuint d’aquesta manera els moviments de la carrosseria.