Un líder en versatilitat

Land Rover continua engrandint la llegenda del seu model Discovery. La cinquena generació perfecciona la seva versatilitat, oferint tres files de seients o un extraordinari maleter que pot arribar als 2.500 litres de capacitat

Per Ramon Ortiz
LRDiscovery2Aquest automòbil ha estat objecte d’una notable reducció de pes que permet oferir consums de combustible i emissions de CO2 de referència.

Land Rover continua millorant de forma constant la seva atractiva gamma de vehicles SUV i 4×4. El nou Land Rover Discovery és un clar exemple d’aquesta afirmació: combina el tradicional atractiu britànic, sobri i elegant, dels models d’aquesta marca amb l’incombustible esperit aventurer dels seus llegendaris vehicles 4×4. Amb una versatilitat i flexibilitat de referència, el nou SUV familiar de Land Rover compta amb capacitat per a set adults distribuïts en els seus tres files de seients, o bé pot oferir fins a 2.500 litres de capacitat de maleter.

El constructor amb seu a la ciutat anglesa de Solihull afirma que es tracta del millor SUV familiar del món, gràcies a la seva extraordinària combinació de capacitat de càrrega, capacitats tot terreny i tecnologies i equipaments de confort. A més, segueix sent el millor de la seva classe en capacitat d’arrossegament, amb fins a 3.500 kg de pes de remolc i el seu sistema semiautònom, denominat Advanced Tow Assist.

El constructor amb seu a la ciutat anglesa de Solihull afirma que es tracta del millor SUV familiar del món

LRDiscovery3La construcció lleugera d’alumini del nou Discovery ha permès reduir el pes en uns sorprenents 480 kg, el que es tradueix en un comportament dinàmic més eficaç amb una millor agilitat i manejabilitat, a més d’una eficiència superior: les seves emissions de CO2 parteixen dels 159 g/km Tant en carretera com en conducció lluny de l’asfalt, on manté intactes les seves llegendàries aptituds off-road, el Discovery de nova generació promet desplegar un elevat rendiment gràcies a una gamma mecànica que incorpora el nou motor Ingenium dièsel, de 4 cilindres en línia, amb 240 cavalls de potència màxima i 500 Nm de parell màxim.

El seu habitacle permet viatjar còmodament a set persones, o bé proporcionar un volum útil de maleter de fins a 2.500 litres

La cinquena generació del Land Rover Discovery, que conserva els senyals d’identitat clàssiques del model afegint proporcions optimitzades i unes formes més modernes i sofisticades, ja està disponible a la xarxa de concessionaris de la marca, amb preus des de 56.150 euros. És moment d’acostar-se al concessionari tarragoní de Full Traction i conèixer aquest extraordinari vehicle a fons.

https://www.youtube.com/watch?v=OLJsKtct86Q