Increment de la gamma

L’arribada d’una nova versió denominada Trailhawk incrementa les possibilitats per gaudir del Jeep Grand Cherokee, un dels SUV més prestigiosos del mercat

Ramon Ortiz

161220_Jeep_Grand-Cherokee-Trailhawk_03Vint-i-cinc anys d’exitosa trajectòria avalen el Jeep Grand Cherokee. Ara, la seva oferta 2017 afegeix un nou acabat anomenat Trailhawk, que es caracteritza per les grans possibilitats per avançar fora de l’asfalt. S’afegeix així una sisena versió a una gamma formada fins a ara pels acabats Laredo, Limited, Overland, Summit i SRT.

S’identifica exteriorment per detalls específics que permeten gaudir d’un automòbil d’imatge més aventurera i robusta. Es distingeix per un para-xocs davanter específic i per la seva graella de set ranures de nou disseny, combinada amb pneumàtics tot terreny. També s’identifica pels seus logos Trailhawk, un vinil anti-enlluernament per al capó, carcasses dels retrovisors i barres de sostre amb detalls en color Gris Neutral. En opció és possible completar el look amb proteccions laterals inferiors.

Ofereix també signes de distinció en el seu habitacle. Equipa per exemple seients esportius de pell, costures en vermell en portes, consola i seients, etc. Un logo Trailhawk present al volant completa el conjunt.

L’equipament de sèrie és molt complet, destacant el sistema Uconnect amb pantalla tàctil de 8,4 polzades

161220_Jeep_Grand-Cherokee-MY17_01El Grand Cherokee Trailhawk està perfectament dotat per gaudir de la conducció lluny de l’asfalt. Permet escollir entre diferents modes de conducció per avançar sobre neu, gel, sorra i fang. Es disposa d’un rigorós segellat de la carrosseria, equipa una instal·lació elèctrica addicional i té una ubicació elevada de la presa d’aire.

El model estrella de Jeep manté intactes les seves múltiples tecnologies encaminades a obtenir les millors qualitats dinàmiques i facilitar la tasca al conductor. Destaca el sistema Quadra-Drive II amb diferencial electrònic que detecta el lliscament dels pneumàtics i distribueix el parell motor a les rodes amb tracció.

La oferta mecànica comença amb un motor dièsel Multijet 3.0 de 250 cavalls, o bé amb un benzina V6 3.6 de 286 cavalls. En tots dos casos, el canvi és automàtic de 8 velocitats. La gamma disposa també d’un motor V8 de 5,7 litres (352 cavalls) i el potent HEMI V8 de 6,4 litres i 468 cavalls, disponible al model SRT.

161220_Jeep_Grand-Cherokee-Trailhawk_01