Un SUV de perfil jove

Hyundai ja té enllestit el seu nou SUV compacte, adreçat a un perfil de client jove que desitja un vehicle atractiu d’imatge i pràctic en la seva utilització. Està disponible amb motors benzina, amb potències de 120 i 177 cavalls

Ramon Ortiz

Kona.01El SUV més jove de la gamma Hyundai és el nou Kona i forma part de l’ofensiva comercial de la marca coreana, amb l’objectiu de convertir-se en un constructor de referència a Europa. Aquesta creació dóna continuïtat a la nova identitat de disseny de la marca coreana encara que afegint un caràcter atrevit i juvenil, amb molt estil, per crear una proposta única i diferent al el segment SUV-B.

La seva audaç silueta, amb la graella en forma de cascada, emfatitza el cos voluminós i agressiu d’aquest petit crossover d’aspecte fort i enèrgic. Entre els seus avenços tecnològics figuren dispositius com el sistema head-up display o una pantalla que pot arribar a ser de 8 polzades.

El disseny del Kona reflecteix a la perfecció la manera de viure dels joves clients que desitgen un SUV de nova generació

kona interiorLa gamma mecànica inicial disposa de dos motors de benzina. L’opció d’accés és un bloc 1.0 T-GDI, amb canvi manual de 6 velocitats, que té una potència de 120 cavalls, un consum homologat de 5,3 l/100 km i emissions de CO2 de 117 g/km. La segona alternativa, més ambiciosa amb el rendiment, està confiada a un motor 1.6 T-GDI de 177 cavalls. En aquest cas, el consum és de 7,3 l/100 km i pot arribar a una velocitat màxima de 205 km/h. L’any 2018 arribaran les mecàniques dièsel, amb un motor 1.6 de 115 i 136 cavalls. En aquest cas es podrà optar també per un canvi automàtic seqüencial 7DCT i tracció total.

La firma coreana ofereix al nou Kona tres diferents sistemes de connectivitat: la primera està formada per un equip àudio estàndard amb pantalla TFT de cinc polzades, Bluetooth i USB . La segona és un sistema d’àudio avançat amb pantalla tàctil de set polzades, Apple Car Play i Android. La més completa és un sistema de navegació de vuit pozades amb càmera posterior, mapes 3D, Lifetime MapcareTM, pantalla d’informació al quadre d’instruments, etc.