Disseny i qualitat superiors

Dissenyat, desenvolupat i fabricat a Europa, el nou Hyundai i30 maximitza el seu valor i redefineix la seva oferta per adequar-se a les exigències del mercat actual. És més atractiu, més lleuger i disposa de motors de fins a 140 cavalls

Per Ramon Ortiz

Hyundai i30.02La nova generació de l’i30 és un exemple de l’objectiu de Hyundai de transformar gradualment el disseny dels seus nous automòbils. Completament nou i redefinit, tant en el pla estètic com de posicionament, aquest compacte respon als valors contemporanis desitjats pels clients de qualsevol edat, fins i tots els mes joves. Flexibilitat, individualitat d’estil i connectivitat, informació i entreteniment basats en les solucions tecnològiques més avançades, són algunes de les característiques que han de complir-se en l’exigent segment C.

Entre els seus arguments fonamentals, el nou i30 ofereix un disseny atractiu i refinat, una construcció de qualitat, un comportament dinàmic, eficaç i eficient i el paquet de seguretat activa més complet de la gamma Hyundai, sense oblidar la fiabilitat a llarg termini que assegura la marca gràcies a la seva garantia de 5 anys sense límit de km.

En breu, la nova generació del model i30 arribarà també en versions coupé, familiar i crossover

i30Visualment, llueix la nova graella hexagonal en forma de cascada que d’ara endavant serà el símbol d’estil i identitat de la marca. La línia de cintura ha estat rebaixada i el seu perfil és més homogeni, ample i musculós. Les seves formes transmeten atractiu i elegància més accentuades respecte al seu predecessor, mentre que l’habitacle es beneficia de cotes més generoses, més lluminositat interior i superior visibilitat. En l’apartat dinàmic destaca la reducció del pes de la carrosseria en 28 kg i l’augment de la seva rigidesa en un 22%, juntament amb una direcció més directa.

La gamma de motors està formada per eficients blocs de petita cilindrada. Inclou tres benzina i un dièsel amb tres nivells de potència. Entre els primers les opcions són el nou 1.4 T-GDI de 4 cilindres i 140 cavalls, un 1.0 tres cilindres de 120 cavalls, o un 1.4 MPI de 100 cavalls. Les opcions dièsel passen per una mecànica 1.6 turbo amb 95, 110 o 136 cavalls. Les transmissions disponibles són una caixa manual de 6 marxes o un canvi automàtic de doble embragatge i 7 relacions.

Hyundai i30