Seguretat de referència

Hankook és una marca líder al segment dels pneumàtics. Una posició que ara reforça amb nous models com el Kinergy 4S o el Kynergy Eco

Ramon Ortiz

Hankook recorda la importància de comprovar el bon estat dels pneumàtics del nostre vehicle a l’època estival. Han de tenir la profunditat de dibuix adequada i no mostrar cops o deformacions que puguin alterar el seu rendiment i posar en perill la seguretat dels viatgers. I, per suposat, hem de portar-los sempre amb les pressions d’inflat recomanades pel fabricant.

Hankook és una experimentada companyia que disposa d’un Centre Tècnic Europeu a Hannover (Alemanya), al qual es desenvolupen pneumàtics d’equip original, d’acord amb els requeriments dels diferents fabricants. Cada vegada són més els automòbils que els incorporen, com per exemple el Citroën C3 Aircross, Opel Insignia, Audi RS4 Avant, Mercedes-Benz GLC i GLC Coupé, Audi Q7, etc.

Hankook Tire és un dels cinc fabricants de pneumàtics amb més volum de producció mundial

Tot el saber fer dels enginyers de Hankook s’ha abocat en el desenvolupament del Kinergy 4S, un pneumàtic per tot l’any, especialment dissenyat per a les condicions de les carreteres europees. Amb una nova banda de rodament en forma de V i un compost innovador a força de components olis naturals, el Kinergy 4S garanteix una conducció i un rendiment de la frenada estables durant tot l’any a qualsevol temperatura. S’ofereix en 17 mesures de 14 a 17 polzades i, a finals d’any, la gamma s’ampliarà amb altres 43 mesures de fins a 20 polzades.

Una altra novetat de Hankook és el pneumàtic d’estiu Kinergy ECO, que destaca per la seva ecologia i economia. Ha estat desenvolupat d’acord amb les necessitats dels vehicles petits, compactes i mitjans. Mostra una baixa resistència al rodament, elevat confort i permet fer grans quilometratges. Està disponible en mesures de 13 a 16 polzades.

Cal recordar que Hankook Tire és un dels cinc fabricants de pneumàtics amb més volum de producció mundial d’innovadors pneumàtics radials i d’altes prestacions al segment Premium per a turismes, crossovers, tot terrenys, vehicles comercials, camions i autobusos. Hankook inverteix de forma continua en investigació i desenvolupament als seus cinc centres d’I+D i a les seves set grans fàbriques. La companyia desenvolupa i produeix solucions de pneumàtics especialment adaptades a les exigències i requeriments dels mercats regionals.

COMERCIAL SEA

Polígon Industrial Riu Clar

C/ Coure, 27

Telf. 977543220