Mig segle al capdavant d’un grup líder

L’empresari Joaquim Pons va ser el gran protagonista en la convenció que el Grup Pons va organitzar a Fira Reus

Aquest va ser el primer congrés de l’empresa que compta amb nombroses marques de reconegut prestigi com Fiat, Abarth, Fiat Profesional, Lancia, Jeep, Harley-Davidson, Mazda, Subaru, Toyota, Lexus i Piaggio Industrial, en una gamma de vehicles molt àmplia i que fa que aquesta companyia sigui un referent en el món del motor a la demarcació de Tarragona.

La convenció del Grup Pons va reunir a més de 400 persones, entre treballadors, proveïdors, responsables de les marques representades i familiars. Tots van assistir per a celebrar el 50è aniversari de Joaquim Pons al capdavant de la companyia i també per conèixer el futur de l’empresa, que ha superat els pitjors anys de la crisi a còpia de molt treball i dedicació per part de tots els que en formen part. Segons Joaquim Pons «la crisi va ser un cop dur» que la companyia va poder superar, un fet que «ens anima per a seguir endavant encara amb més força que mai».

La convenció del Grup Pons va reunir a més de 400 persones, entre treballadors, proveïdors, responsables de les marques representades i familiars

Joaquim Pons, acompanyat dels seus fills Kimy i Gerald, va fer un repàs dels últims resultats empresarials i va explicar davant tots els assistents les línies mestres pels pròxims anys, el pla de negoci que ha de permetre a un grup tan gran dedicat a l’automoció al territori consolidar-se, encara més, com un dels líders en el sector i seguir creixent, tal com ha fet els últims anys —Harley-Davidson es va incorporar al Grup Pons fa poc temps—.

La convenció va servir perquè el Grup Pons presentés quinze models de vehicles que la companyia distribuirà pels diferents concessionaris que hi ha a tota la demarcació. Es tracta de vehicles Fiat, Lexus, Toyota, Abarth, Jeep, Mazda, Subaru i Harley-Davidson. Al final de l’acte es va fer un reconeixement als empleats que fa més anys que treballen en el Grup Pons i, finalment, a Joaquim Pons, al comandament de la companyia des de fa mig segle.