Nou Hyundai i10

La firma coreana Hyundai continua amb la seva forta ofensiva de novetats de producte

Ara és el torn del seu model més urbà (3,66 metres i 252 litres de maleter), l’i10, que arriba a la seva segona generació amb canvis significatius en el seu disseny i, sobretot, noves característiques avançades de seguretat i connectivitat. Tot això, mantenint la seva homologació per cinc places.


 
Dissenyat, desenvolupat i produït a Europa, el petit utilitari coreà presenta ara una imatge més moderna i atractiva incloent una nova graella davantera en forma de cascada que es distingeix per la seva línia corbada que flueix de manera natural i que es convertirà en el nou tret de identitat visual de la marca en el futur. Nous para-xocs, llums LED diürnes, pilots redissenyats i motllures laterals noves en grandària i forma, són els detalls que completen el renovat perfil del Hyundai i10. També hi ha nous models de llantes de 14 polsades.
Igual que el seu predecessor, el nou Hyundai i10 es podrà escollir amb dos motors de benzina, un bloc de 1 litre amb potència de 66 cavalls i un propulsor d’1,25 litres que eleva la potència fins a 87 cavalls, amb canvi manual de cinc velocitats o bé amb una caixa automàtica de quatre relacions, disponible per al 1.2 MPI.