El teu vehicle en bones mans

Redacció | Pierre Grubius Fotos

DSC_5846Feu Vert és una empresa que es dedica a la distribució i al manteniment ràpid del vehicle i ho fa tenint cura del medi ambient. Està present a França, a Portugal i Espanya, on té més de 80 centres. La seva missió és fer més fàcil la vida de les persones tenint a punt el seu cotxe. Aborden tant mecànica lleugera, com pesada, distribucions, embragatges, turbos i el més bàsic de l’automòbil: pneumàtics, manteniment, càrregues d’aire condicionat, revisions, canvi d’oli, filtres, etc. Per fer tot això, disposen de mitjans tecnològicament avançats i equips humans altament qualificats que reben una formació continuada per tal d’assegurar un servei de confiança i qualitat.

Ofereixen promocions, descomptes, ofertes i facilitats de pagament amb flexibilitat en el finançament sense interessos ni comissions d’apertura. Són alguns exemples les càrregues d’aires condicionats a 29 euros i les neteges d’injecció a 15. Oportunitats que el client només trobarà a Feu Vert.

En l’apartat de botiga, a l’Autocentro Feu Vert hi ha l’abast tot allò que el client necessita pel seu vehicle. Pel que fa als pneumàtics compten amb moltes referències. Hi ha marca Feu Vert Efficiency, Continental, Firestone, Michelin i Orium, entre moltes d’altres. Si el client demana una que no hi és, es busca i s’encarrega. No obstant això, el 80% del mercat el tenen en col·lecció.

La màxima de Feu Vert és complir amb un servei d’excel·lència per satisfer les necessitats del client, i ho duu a terme a través d’un correcte assessorament, un bon tracte i uns preus assequibles i competitius

DSC_5850Després dels bons resultats obtinguts a Feu Vert Tarragona (a l’Autovia de Reus quilòmetre 4 sense número), l’empresa ha decidit obrir un altre centre a la capital del Baix Camp. I és que la gent ja demanava que hi hagués un Autocentro. Han omplert un nínxol de mercat, perquè es diferencien amb escreix d’altres empreses de la mateixa naturalesa. Disposen d’una zona àmplia de treball de 1.300 m2, on hi ha la botiga especialitzada i la zona de tallers. En aquest darrer espai, hi ha 14 bòxers, entre els quals hi ha un destinat a motos, un altre a vehicles industrials i un altre a pre-itv.

Garantir la comoditat pel client és un al·licient que els singularitza de la competència, ja que aquest pot venir amb cita prèvia o sense, la pot sol·licitat de forma presencial o via telefònica. A través de la seva pàgina web també poden agilitzar-se les compres i tenen a disposició del públic canals de contacte per fer consultes tècniques sobre un determinat producte o servei.

FEU VERT. Carrer del Camí del Valls, 76 (Reus).

Telèfon: 977 076 224.

Horaris: De 8.30 a 21 hores de dilluns a dissabtes.

www.feuvert.es