Tecnologia i imatge

Després de gairebé quinze anys en el mercat, el representant de Citroën al segment B, el model C3 adopta una imatge plena d’atreviment. Està equipat amb molta tecnologia i eficients motors des de 68 fins a 110 cavalls

Amb una llargada total de 3,99 metres i una única carrosseria de cinc portes, la nova i ambiciosa generació del C3 experimenta un pas important en qüestions d’atreviment, mostrant una imatge i una personalitat plena de color, capaç de seduir el públic més jove i alegre. La seva trajectòria l’avala, amb més de 3,5 milions d’unitats venudes, des del seu debut al mercat, l’any 2002.

L’exterior està disponible en acabat bitò amb tres colors de sostre, combinat amb noves tonalitats de carrosseria, i amb tocs de color en elements com carcasses de retrovisors, laterals posteriors i als Airbump exclusius de la marca, els protectors laterals de carrosseria que eviten petits frecs i potencien l’estil del vehicle. En l’habitacle s’ofereixen quatre packs d’acabats proveïts de personalitat específica per a cada preferència. S’ha realitzat un important esforç per potenciar l’apartat del confort, treballant en àrees com els seients, la disponibilitat d’espais portaobjectes o la disponibilitat d’un sostre de vidre panoràmic.

Té un maleter de 300 litres i la marca del doble chevron anuncia una capacitat de maniobra excel·lent, amb un diàmetre de gir de 10,7 metres

Les noves tecnologies són protagonistes. Citroën ofereix, en primícia mundial, l’anomenada “ConnectedCAM Citroën”, una càmera digital HD amb objectiu gran angular, connectada i integrada, que permet capturar imatges i vídeos per a ser compartits immediatament a les xarxes socials. Una altra tecnologia és la “Navegació Citroën Connect Nav”, amb reconeixement de veu i que es gestiona amb una pantalla tàctil de set polzades.

El sistema “Mirror Screen” facilita la connexió d’un Smartphone i la duplicació sobre la pantalla central. La connectivitat es combina amb elevats estàndards de seguretat: el C3 pot disposar de càmera de visió posterior, alerta de canvi involuntari de carril, ajuda a l’arrencada en pendent, indicador de descans recomanat i vigilància de l’angle mort.

El C3 està disponible amb la gamma de motoritzacions de la firma francesa per a vehicles d’aquesta mida, tant benzina PureTech, com dièsel BlueHDi. En benzina es tracta d’un bloc 3 cilindres, en variants de 68, 82 i 110 cavalls. En dièsel, l’oferta se centra en mecàniques BlueHDi 1.6, amb potències de 75 i 110 cavalls. També estarà disponible una caixa de canvis automàtica d’última generació EAT6.


 
 
 

Advertisement