Fent honor a la seva condició de marca especialista, la firma britànica Land Rover no deixa de renovar els seus vehicles, mantenint-los d’aquesta manera com a referents al mercat dels 4×4. Ara és el torn del nou Land Rover Discovery, un automòbil que combina el tradicional atractiu britànic, sobri i elegant, dels models de la marca, amb l’incombustible esperit aventurer dels seus llegendaris totterreny. Amb una versatilitat i flexibilitat exemplars, el nou SUV de Land Rover disposa de capacitat per a set adults en les seves tres files de seients, o bé ofereix fins a 2.500 litres de volum útil de càrrega.
Tant en carretera com en camp, on manté intactes les seves llegendàries aptituds off-road, el Discovery promet desplegar un elevat rendiment gràcies a una gamma mecànica que incorpora el nou motor dièsel de 4 cilindres, amb 240 cavalls de potència màxima i 500 Nm de parell màxim.
La seva construcció lleugera d’alumini ha permès reduir el pes en 480 quilos, el que es tradueix en un comportament dinàmic més eficaç amb una millor agilitat i manejabilitat a més d’una eficiència superior, amb emissions de CO2 que parteixen dels 159 g/km.
El nou Land Rover Discovery ja es pot reservar als concessionaris de la marca, amb preus des de 56.150 euros i les primeres unitats arribaran al mercat durant la primavera del proper any 2017.